Szolgáltatásaim

Svédmasszázs

Frissítő, pihentető, relaxáló masszázs. Fokozza a véráramlást, elősegíti a szervezet oxigénellátását és a méreganyagok kiürülését. Serkenti, fiatalítja a bőrt, nyugtatja az idegeket, enyhíti a stressz káros hatásait. Segíti az izmok regenerálódását, lerövidíti, csökkenti az izomláz tüneteit. A svédmasszázs anélkül fokozza a vérkeringést, hogy növelné a szív terhelését.

Sportmasszázs

Az alaptechnikák ugyanazok mint a svédmasszázsnál, de sokkal erősebben, és mélyebbre hatóan kell alkalmazni őket. A sportmasszázs regenerálja az izomzatot, csillapítja a merev izmok fájdalmait, csökkenti az izomláz kialakulásának az esélyét, lazítja a merev, letapadt izmokat, így azok terhelhetőbbé, és kevésbé sérülékennyé válnak.

Aromaterápiás massszázs

A technika négy szervezeti állandó megszólítására lett megalkotva: a stressz, a méreganyagok jelenléte, a gyulladás válasz és a vegetatív egyensúly vesztés. Felismerve, hogy ezek a test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői, az AromaTouch Technikát ezeknek a szervezeti állandók kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki.
A test meridiánokat és energiaközpontokat stimulálja és egyensúlyba hozza a testfunkciókat és rendszereket.

Talpmasszázs

Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és csökkenti az esetleges fájdalmakat. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősíti az immunrendszert. Energiákat tesz szabaddá, mellyel a tartás és az arckifejezés is megváltozik. Lelki problémákban is segítséget nyújthat.

Nyirokmasszázs

Akik kevésbé bírják a fájdalmat, igény szerint választhatják kiegészítő kezelésként inkább a nyirokmasszázst, mellyel a nyirokrendszert a kötőszövet és a bőr masszírozásával aktiváljuk. Sokkal gyengébb, mint a cellulit vagy a sportmasszázs, szintén olajjal történik, kellemes simító-, toló-, nyomó-, préselő mozdulatokból áll. Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat.  Ennél a kezelésnél is kiemelném azt, hogy feszesít, tonizál, hatékonysága kiemelkedő a narancsbőr kezelésénél. Kiváló az idegesség, koncentrálóképesség csökkenésének és alvászavaroknak a kezelésére is!

Cellulitmasszázs

A cellulitmasszázs feszesít, fogyaszt, serkenti a véráramlást és az anyagcserét, természetes és hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Más masszázshoz hasonlóan javítja a vérkeringést, ezáltal meggyorsítja a lerakódott zsír és víz távozását a szövetekből, serkenti a lebontó folyamatokat. Speciális zsírégető masszázskrémmel fokozom a hatást!

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs speciális masszázstechnikára épül. A kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, simára csiszolt felületű, felmelegített szürkés-fekete bazaltköveket, márványköveket használunk. A lávaköves masszázs azon elven alapszik, hogy a bazaltkövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, és energiájuk, rezgésszámuk a legmagasabb. A szürkés, fekete lávaköveket forró vízfürdőben min. 50 C-ra felmelegítjük egy erre alkalmas készülék segítségével. A készülék melegentartó funkciójával biztosítja a megfelelő hőfokot a kövek számára.  

A lávaköves masszázs segítségével megszűnnek az izomfájdalmak, felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, és megindul a szervezet intenzív méregtelenítése, nagymértékben javul immuntevékenysége.

Arc- és fejmasszázs

Ez az igen kedvelt kényeztető masszázsforma mindenkinek ajánlott, csökkenti a fáradtságot, megelőzi és késlelteti az öregedést. Javítja az arc feszességét, rugalmasságát, stimulálja a fejbőr keringését, oldja a nyak és váll izmaiban felgyülemlett feszültséget, csillapítja a fejfájást, kitűnően alkalmas a stressz a levertség és az enyhe depresszió oldására. A masszázs növeli az arcszövetek vérellátását, javítja a keringést, kitisztítja a salakanyagokat.

 A masszázs az arc tisztításával kezdődik majd ránctalanító, bőrfiatalító, bőrápoló olaj kerül bemasszírozásra az arcbőrbe.

Kismama masszázs

A kismama masszázs – akárcsak más masszázsformák – enyhíti a stresszt, megszünteti a feszültséget, a fáradtságot, ami különösen előnyös a várandósság hónapjaiban, hiszen áldott állapotban már nem csak a saját testünknek és lelkünknek, de a bennünk növekvő új életnek is erőt kell gyűjtenünk.

Tekintettel arra, hogy még a leggyengédebb masszázs is hihetetlen folyamatokat tud beindítani az emberi szervezetben, a kismamamasszázsra a 2. trimesztertől kerülhet sor, akkor, ha a masszázsnak semmiféle kontraindikációja sincs, azaz a kismama nem veszélyeztetett terhes, és az első trimesztertől is minden problémamentesen zajlott le.

A terhesség alatt végzett masszázs szigorúan relaxàló masszázs, ami azt jelenti, hogy nem alkalmazunk gyúrásokat, sem nyomó- vagy bármilyen erőteljes mozdulatot.
A masszázst stabil oldalfekvésben, illetve háton végezzük, amennyiben a kismamának még kényelmes háton feküdni. A kezelés natúr olajjal történik, hiszen tudjuk, milyen érzékenyek a kismamák az illatokra is a terhesség ideje alatt.

45 perc

6000,-

60 perc

7000,-

90 perc

9000,-

120 perc

11.500,-

Szülinapozz nálam!

Ha a születésnapodon jössz masszázsra, a 15% kedvezményen kívül még egy kis ajándékot is kapsz tőlem! 🥳 Ehhez nem kell mást tenned, mint megjegyzésbe beírnod, hogy “Szülinapom van!” (személyi / jogosítvány bemutatása szükséges, de anélkül úgyse mész el otthonról gondolom! 😁)
Lina lávaköves masszázst választott – a kedvezmény az összes masszázs típusra érvényes 🥰

                Kontraindikációk

  • akut gyulladás
  • daganatos megbetegedés
  • fertőző (bőr)betegségek
  • lázas állapot
  • heveny reumatikus folyamatok
  • nem kezelt, kiugróan magas vérnyomás
  • nem kompenzált szívpanaszok
  • perifériás keringési problémák
  • TBC
  • vérzékenység

Fontos!

A házirendet kérlek mindenképp olvasd el!

Maradjunk kapcsolatban!

Facebookon, instagramon, és messengeren is el tudsz érni!