Házirend

Bejelentkezés

 A masszázst, kezelést előzetes bejelentkezés után lehet igénybe venni, az elérhetőségeim egyikén.

 

Érkezés

Masszázs kezdete előtt legalább 5 perccel érkezz meg kérlek, a csúszás elkerülése végett!

 

Késés

Késés esetén a kezelést max. 5 perccel tudom tovább tartani.

 

Lemondás

A kezelés lemondása díjmentesen legkésőbb 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges.

Zavartalanság

A nyugalom megőrzése miatt kérlek mellőzd a mobiltelefon használatát a kezelés ideje alatt! 

Fizetés

A készpénzes, bankkártyás, átutalásos fizetés mellett lehetőség van OTP SZÉP kártyával történő fizetésre is!

 

Időpont lemondása

Az előre lefoglalt időpontot az esedékesség előtt legkésőbb 24 órával lehet díjmentesen lemondani. Hétfői kezelések lemondását péntek 17-óráig tudom elfogadni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a lemondott masszázs árát a következő alkalommal felszámítom az aktuális kezelés ára mellé. Meglévő bérlet esetén a le nem mondott vagy a túl későn lemondott alkalmat lehúzom.

Tájékozódás

Stúdióm egy zsákutca végén található – a Google térkép nem a megfelelő helyre vezet, a Waze igen! A pontos cím itt látható. Amennyiben mégis nehézségekbe ütköznél, hívj nyugodtan! Telefonszámom: 06703223536

Késés

Remélem megérted, amiért ebben az esetben a masszázst 5 perccel tudom csak tovább tartani. Ennek oka az, hogy a következő vendég idejéből nem szeretnék elvenni, illetve nekem is szükségem van regenerálódási időre, tisztasági szünetre, a stúdió fertőtlenítésére.

Nagymértékű késés esetén a már előre egyeztetett masszázs szolgáltatási díját számolom fel.

  Állapotfelmérés

A masszázst mindenki saját felelősségére veheti igénybe. Kezelés előtt minden új vendégemnek ki kell töltenie egy állapotfelmérő kérdőívet, ezért első alkalommal érkezz kérlek kicsit korábban! Amennyiben a masszázs végzését kizáró betegség elhallgatásra kerül, abban az esetben nem tudok felelősséget vállalni!

Betegség

Ha esetleg megbetegedtél, mindenképp tájékoztass előre! Nem minden esetben szükséges a masszázst elnapolni, de pl. fertőző betegségeknél szeretném óvni a saját és a következő vendégeim egészségét is, mindemellett Te sem örülnél, ha egy betegséget az amúgy is legyengült szervezetben a masszázs tovább terjesztene.

Váltócipő

A bejáratnál kérlek cseréld le az utcai cipődet papucsra! Természetesen nem kell hoznod magaddal, több méret közül is válogathatsz majd. A papucs azért elengedhetetlenül fontos, mert a masszázskezelések során a talp olajos lesz. Minden vendégem talpát a masszázs végén letörlöm, de a törlés ellenére is a talp csúszhat, olyan sikamlós felületet hagyva maga után, amibe vendégeim és én is elcsúszhatunk. Az esetleges balesetek elkerülése végett kérem együttműködésed- 🙂 

Fontos

A szolgáltatás igénybevétele a házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.

Házirend

Köszönöm, hogy elolvastad!

Maradjunk kapcsolatban!

Facebookon, instagramon, és messengeren is el tudsz érni!