Rólam

Korán megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni – a természeti energiák segítségével történő gyógyítás, a fizioterápia áll hozzám a legközelebb. A mechanoterápia az egyik legjelentősebb része, ide tartozik a masszázs is.

Masszírozni mindig szerettem, jó érzékkel találtam meg az érzékeny pontokat, és akkori tudásom szerint szüntettem meg a fájdalmat. Megfelelő háttértudás nélkül mégsem végezhettem rendesen, így egyre világosabbá vált számomra, hogy ezen a pályán fogok tovább menni, nem csak hobbi marad.

2011-ben kezdtem el a gyógymasszőr tanfolyamot a MediCenter Egészség Centrumban. A képzésen belül ahogy lehetőségem akadt megszereztem első oklevelemet, amivel iskolai tanulmányaim mellett mellékállásban már el tudtam kezdeni masszőrként dolgozni.

Szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem, mind más masszőrök által szerzett tapasztalat csere, mind iskolában elvégzett képzések által (svéd, sport, kismama, talp, cellulit, nyirok, lávaköves és indiai fejmasszázs).

A terápiát egyénre szabottan állítom össze, figyelembe véve a vendég egészségügyi állapotát, esetleges múltbeli betegségeket.

Jelenleg a solymári Pandala Masszázs Stúdió tulajdonosa vagyok, ide várom minden kedves régi, és új vendégemet!

 

Fontos!

A házirendet kérlek mindenképp olvasd el!

Maradjunk kapcsolatban!

Facebookon, instagramon, és messengeren is el tudsz érni!